Προφίλ Εταιρείας

Η Varelplast , καθιερώθηκε το 1992, και από τότε, είναι ένας από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους κατασκευαστές, στη βιομηχανία πλαστικού - πολυαιθυλενίου στην Κύπρο.

Κατασκευάζουμε μια μεγάλη ποικιλία πλαστικών δεξαμενών νερού και ρεζερβουάρ χωρητικότητας από 100 έως 20000 λίτρα. Η Varelpast , παράγει επίσης ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, από πλαστικό -πολυαιθυλένιο, όπως δεξαμενές χημικών ουσιών, φράγματα οδικής ασφάλειας, δοχεία απορριμμάτων, πλατφόρμες θάλασσας, έτοιμες κατασκευές για στέγαση μοσχαριών, χρήσιμα σε κτηνοτροφικές μονάδες και δεξαμενές ψεκαστήρων, που χρησιμοποιούνται στη γεωργική βιομηχανία και άλλα πλαστικά προϊόντα.

Στη Varelplast , τα τεχνολογικά προηγμένα μηχανήματά μας στην παραγωγή, εξασφαλίζουν ότι κάθε προϊόν κατασκευάζεται με τη συνέπεια των υψηλότερων προδιαγραφών. Όλα τα πλαστικά προϊόντα μας κατασκευάζονται από το υψηλής ποιότητας πολυαιθυλένιο, ένα αναβαθμισμένο, ειδικά για τρόφιμα, υλικό που είναι ανθεκτικό, με εξαίρετη απόδοση αντοχής και δύναμης, που δίνει μέγιστη διάρκεια ζωής στα προϊόντα.

Εμείς στη Varelplast , σας εγγυόμαστε αποδοτική, φιλική εξυπηρέτηση καθώς και γρήγορη παράδοση οπουδήποτε, σε όλες τις πόλεις και επαρχίες: Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο και Παραλίμνι .

Είναι δυνατή η εξαγωγή των προϊόντων μας, σε Ευρώπη και Ασία.

Σκοπός και όραμά μας, είναι να παράσχουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα δυνατόν ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες. Αυτό είναι ακριβώς και το κέντρο της αφοσίωσής μας στους πελάτες μας, αλλά και το κλειδί της επιτυχίας μας, για πάνω από 13 χρόνια.

Η Varelplast, είναι μέλος της ένωσης Association of Rotational Moulders International.

Sk Webline Ltd
-
-